IMpact

IMpact werkt in the ‘cloud’ met Flevo ICT 

Om werken blijvend mogelijk te maken voor cliënten, klanten, opdrachtgevers en huurders heeft IMpact eind vorig jaar gekozen voor Flevo ICT als partner voor de ICT- en telefoniedienstverlening. Op basis van de nieuwste IT- en Telecomtechnieken, kan IMpact verder op de ingeslagen weg richting een slim en snel ingerichte bedrijfsvoering, waarbij klanten en medewerkers worden ondersteund door diverse ICT-toepassingen passend bij de huidige tijdsgeest.


Stevig fundament “Met het nieuwe systeem is een stevig fundament gelegd om toekomstige ontwikkelingen op het gebied van ICT (Cloud-computing) en telecom verder op te pakken en uit te bouwen. Denk daarbij aan het nieuwe mobiele werken, slimme inrichting van kantoortuinen, ICT-ondersteuning voor opdrachtgevers, inbedden van ERP-oplossingen, het creëren van een digitale werkomgeving, enzovoorts. Dat geldt niet alleen voor IMpact, maar ook voor de huurders die werken aan de Gildestraat 1 in Kampen of De Boorn 15 in Dronten. Flevo ICT is een betrouwbare partij die op basis van de strategie en koers van IMpact meedenkt over de best passende oplossing. Voor nu en in de toekomst,” aldus Rob HoutHooft, directeur IMpact.

Verdergaande samenwerking Flevo ICT is geen dienstverlener op afstand. Voor de nabije toekomst wordt gekeken of medewerkers van IMpact of cliënten van de gemeenten Kampen en Dronten werkleervaring kunnen opdoen bij Flevo ICT. Op deze manier zetten IMpact en Flevo ICT hun samenwerking voort in de vorm van een alliantie.

Over Flevo ICT Flevo ICT ziet het als taak mensen aan te sluiten en optimale bereikbaarheid te realiseren. De wereld van ICT is dynamisch en complex en professionaliseert zich snel. Ook morgen staan er weer nieuwe uitdagingen te wachten, die we weer met veel plezier zullen aanpakken. Samen ondernemen, dat is waar wij voor staan.

Arend Jan te Velde, directeur van Flevo ICT in Dronten vult aan: “Het inzetten van ICT op een innovatieve manier vraagt om een andere manier van kijken naar je organisatie. Dat heeft IMpact gedaan en beschikt nu over een flexibele en schaalbare ICT-omgeving, die voor de vestigingen, de ambulante en thuiswerkers en huurders beschikbaar is. Wij zien IMpact als prettige opdrachtgever die onderscheidend is in hun turbulente markt. Dit vraagt veel flexibiliteit van de techniek als ook van de mensen. Open communicatie is hierbij de sleutel van succes geweest.”

Over IMpact IMpact is de organisatie die maatschappelijk invulling geeft aan het hele palet rond arbeidsontwikkeling en -begeleiding in de regio Kampen en Dronten. Het is de kracht van IMpact de verbinding te leggen tussen de arbeidsmarkt en mensen met een afstand tot die arbeidsmarkt, de gewenste arbeidsvaardigheden hiervoor te leren, hen naar het werk toe te leiden én in het werk te begeleiden.

De kennis van jobcarving, -coaching, administratieve ondersteuning en de kennis van Sociale Zekerheid komt daarbij goed van pas. Om dit mogelijk te maken werkt IMpact samen met partners, zoals de gemeenten Kampen en Dronten, het UWV, scholen, zorginstellingen en het bedrijfsleven.

PERSBERICHT – klantreferentie Flevo ict door IMpact