Werkplek

In uw bedrijf heeft u meerdere werkplekken. Dat kan op kantoor zijn, maar tegenwoordig behoren thuiswerken en onderweg werken ook tot de mogelijkheden. Dat kunnen servers, werkstations, laptops, tablets of thin clients zijn. 

Zo zijn er nog veel meer technische zaken waar u liever niet naar om wilt kijken of waarvan u misschien zelfs het bestaan niet weet. Het kost veel tijd en vergt expertise.

U wilt natuurlijk dat deze technologie “gewoon” werkt. Het moet betrouwbaar zijn, overal werken en zoveel mogelijk vrij van storingen.


Geen zorgen, geen gedoe

Flevo ict kan deze zorg voor u wegnemen door uw werkplekken te onderhouden voor een vast bedrag per maand. Geen zorgen, geen gedoe. U kunt uw werkzaamheden voortzetten en wij onderhouden alles wat met ICT te maken heeft. Een zorgeloze, veilige werkomgeving is bij ons in betrouwbare handen.

Denk bij ons onderhoud en beheer bijvoorbeeld aan uw computer- en telefonienetwerk, IT-projecten, werkplek- en systeembeheer, WiFi- en telefonieprojecten, Big Data en datalekken, ontsluiting voor communicatie, internetverbindingen met daarover hosted services als VoIP, mail en office-workspace en nog veel meer.