Virtuele ICT manager

Wij begrijpen als geen ander, dat u geen tijd hebt om naast uw werkzaamheden ook nog eens alle ICT-problemen op te lossen. Toch is het belangrijk dat u bereikbaar bent en dat alle apparatuur naar behoren werkt. Uw bedrijf moet immers doordraaien.

Een fulltime ICT manager in dienst nemen is een kostbare zaak. Flevo ict biedt u daarom de virtuele ICT manager. Deze adviseur zal periodiek worden ingezet om uw idee├źn en de invloed daarvan op de ICT met u te bespreken. Door onze jarenlange kennis en ervaring met u te delen, halen we samen het optimale uit uw onderneming op ICT-gebied.


We kunnen u met meerdere zaken helpen, zoals clouddiensten, server- en werkplekbeheer, whitelabel internetverbindingen en nog veel meer. Hierbij verliezen we vanzelfsprekend uw plannen en wensen niet uit het oog.


Voor een vast bedrag per maand zorgt onze adviseur ervoor, dat ICT een handige tool in uw bedrijf is en blijft. U wordt betrouwbaar begeleid bij het maken van de juiste keuzes tegen een voordelig tarief. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor een vrijblijvend advies. We helpen u graag verder.