Team Collaboration

Hoe werk je nu samen in je Team, gebruik je WhatsApp of Skype? Maar wat is nu eigenlijk de basis van dit samenwerken. Heb je de juiste organisatie cultuur om met korte zinnen elkaar te kunnen helpen.


 

Automation-By-Speech

Blockchain for Business

"Hallo Siri, wil je even een conferentie voor me starten met Jan, Piet en Klaas. En oh ja, ook nog even Sara op haar mobiel. We zitten in de conferentie ruimte, en Piet zal zijn presentatie vanaf zijn mobiel laten lopen."

amazon Alexajpg

Toekomst? Ja en Nee, we kunnen thuis al heel veel vragen aan ALEXA de home-hub voor je bestellingen, recepten en het weer.

Flevoict heeft vanuit innovatie en ontwikkeling gekozen om informatie management hoog op de agenda te zetten.

buroflevo-Neem-je-klanten-mee-op-reis-met-de-juiste-ketenpartners-1-300x150jpg

In het MKB toepassen van blockchain technologie is een logische stap om kennis en kunde te valideren en traceerbaar te maken. Om jouw goed te kunnen helpen zetten we je door naar de informatie management specialisten van Flevo ict, onder de naam van BuroFlevo. Deze zijn te vinden door op onderstaande link te klikken. Is Blockchain voor jouw, in 3 vragen: Heb je een Database? Is er een samenwerking met anderen? Is er een vertrouwensvraagstuk? 3x Ja = click op onderstaande link.

 https://www.buroflevo.nl/blockchain-for-business

 

KENNIS ontdekken en delen

Alle dingen die je weet, en zoals je het doet nemen we even samen onder de noemer kennis. Hoe leg je dat vast voor je collega's en voor mijn klanten? Is een platform hier een idee?


Sales gesprek 2025

Het sales gesprek 2025 wordt een gesprek over de meerwaarde die jij levert in het proces, niet meer over het product of de dienst die geïnstalleerd of geleverd gaat worden.

Hoe dat er uit ziet? Denk eens aan een auto verkoper, die weet niet meer zoveel van die auto die je gaat kopen als jijzelf. Jij bent hem qua product specificaties ver voor, en jij weet al wat je gaat kopen. Maar wat is dan nog zijn rol?