Voordelen cloud telefonie

Overal in de media is er al aandacht voor geweest, wellicht heb je er al post/mail over gehad. Het kan je niet ontgaan zijn, maar ook wij willen er toch nog een keer aandacht aan besteden.

KPN gaat stoppen met ISDN

Dit houdt in dat je als bedrijf op zoek moet naar iets nieuws...glasvezel of ADSL? En wat verandert er voor de telefonie? Hieronder zetten wij de voordelen van cloud telefonie alvast voor je op een rijtje.


De voordelen van cloud telefonie:

  • - Geen grote investering nodig: Je hoeft niet meer te investeren in een dure telefooncentrale. De telefooncentrale zit in de cloud, je gaat bellen over het internet.
  • - Meer flexibiliteit: De mogelijkheden bij cloud telefonie zijn enorm. O.a. niet meer gebonden zijn aan een locatie maar overal zakelijk bereikbaar zijn, overal ter wereld.
  • - Kostenbesparend: Voor een vast bedrag per maand onbeperkt bellen via het internet. Dit is een kostenbesparing ten opzichte van ISDN waarbij zowel abonnementskosten en gesprekskosten in rekening werden gebracht.
Je kunt er ook voor kiezen om je huidige telefooncentrale wel te behouden. Met behulp van een SIP trunk en het plaatsen van een converterkastje kan deze gekoppeld worden aan het VoIP platform. Hierdoor kun je wel voordelig bellen via het internet en blijven de functionaliteiten van je huidige telefooncentrale behouden.


Meer weten?

Meer weten over ADSL of glasvezel, de mogelijkheden of wat voor jou de kostenbesparing kan zijn? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag op weg naar morgen waar bereikbaar zijn steeds belangrijker wordt.