RANSOMWARE een zaak van voorkomen.

Nog steeds is het actueel: ransomware aanvallen.

Door deze aanval hebben wij als ICT specialist in de techniek al actie ondernomen door alle servers te onderzoeken op de aanwezigheid van updates om ransomware te voorkomen. Ook hebben wij de SPAM en antivirus filters onderzocht en gecheckt op mogelijke infecties. Helaas is het technisch niet mogelijk om alles af te dichten bij een dergelijke aanval. Er zijn een aantal acties die je zelf kunt ondernemen om de risico’s te beperken.

Wat kunt u zelf doen?

Maak je medewerkers bewust van de risico’s die er zijn bij het gebruik van internet en email middels een workshop. We komen langs op je bedrijf en maken de medewerkers bewust van de gevaren die spelen wanneer er gebruik wordt gemaakt van internet en email. We nemen een awareness test af per medewerker en aan de hand daarvan zou er een e-learning gevolgd kunnen worden. Zo blijft het kennisniveau van je medewerkers op peil en kunnen zij op een verantwoorde manier werken.

Dit doen we in samenwerking met BuroFlevo. Wil je hier mee informatie over, klik dan hier voor Workshop security.

Ben je al overtuigd van het nut van een bewustwordingstraining neem dan contact op met Arend Jan te Velde via a.tevelde@buroflevo.nl