Je cyberrisico's in kaart.

Wist u dat maar liefst 40% van de Nederlandse ondernemers dit jaar te maken heeft gehad met cybercrime? Criminelen worden steeds inventiever. Loopt ook úw bedrijf risico? Wij helpen u graag om uw cyberrisico’s in kaart te brengen en cybercrime te voorkomen. En, als u er toch mee te maken krijgt, de gevolgen ervan te beperken.

 

Loopt u ook risico?

Beantwoord de onderstaande vragen en ontdek of uw bedrijf een makkelijk slachtoffer is van cybercriminelen, Als u één of meer vinkjes in een rood veld heeft staan, loopt uw bedrijf een reëel risico.

 

Stelling

Ja

Nee

1.     Is uw bedrijf afhankelijk van ICT (webshop, administratie, kassa-, voorraad- of inkoopsysteem, internet)?

 

 

 

2.     Bewaart of verwerkt uw bedrijf vertrouwelijke gegevens van anderen?

Denk aan BSN-nummers, financiële gegevens, medische gegevens of inloggegevens (wachtwoorden).

 

 

3.     Zorgt u voor regelmatige updates van uw applicaties/systemen?

 

 

 

4.     Is uw website beveiligd met een SSL-certificaat (URL met aan het begin https://, een slotje of een groene adresbalk)?

 

 

 

5.     Maakt u dagelijks een back-up van uw gegevens?

 

 

 

 

Risicoanalyse

Het voorkomen van cybercrime begint bij een inventarisatie van de cyberrisico’s van uw bedrijf. Dat gaat verder dan de bovenstaande vragen. Met een goed inzicht in uw risico’s kunt u de juiste maatregelen nemen en de juiste keuzes maken. Dat is essentieel voor uw bedrijfscontinuïteit. We bieden u een uitgebreide risico-inventarisatie aan. Hieruit volgt:

·         een rapportage met een overzicht van de risico’s; én

·         een preventieadvies op maat, met technische en organisatorische maatregelen om cybercrime voor uw bedrijf te voorkomen en te beperken.

 

Zo kunt u de kans op een cyberincident verkleinen en veilig ondernemen in dit digitale tijdperk.

 

Waarom bieden wij u dit aan?
Ons kantoor is gespecialiseerd in risicomanagement en verzekeringsoplossingen voor ondernemers. Cybercrime is een van de risico’s waar wij ons op richten. Maar wij kunnen u ook professioneel adviseren over allerlei andere zaken die van belang zijn voor het voortbestaan van uw bedrijf. Graag geven wij hierop een toelichting.

 

Meer weten?
Wilt u een inventarisatie van uw cyberrisico’s? Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Samen met ons partner bedrijf zozeker.nu scannen we je bedrijf, technische en om risico's in te perken. Bel ons voor een afspraak 0321 386230 of sales@flevoict.nl

Over ZoZeker:

Zozeker Verzekeringen bied via Nederlandse Verzekeraars cyberproduct in Nederland. Geen ingewikkelde polisvoorwaarden, maar voorkomen door goede risico-inventarisatie, goede preventie en hulp als het toch fout gaat. Kleinere bedrijven binnen het MKB hebben nu ook een keus. Voordelen:

  • Geen ingewikkelde polisvoorwaarden
  • Nadruk op preventie en ondersteuning
  • Uitgebreide dekking
  • Verzekerd bedrag € 100.000 of € 250.000
  • Lage premie
data-protectionjpg