ICT Xperience Day


"Innovatiemanager in één dag"

Op 7 juni organiseren wij voor de 1e maal de ICT Xperience Day voor onze klanten en geïnteresseerden. Tijdens deze dag nemen wij jou mee op pad naar 2020. Voor één dag ben je een innovatiemanager die voorbereidt wil zijn op de toekomst.
Wij gaan dit doen door jou de mogelijkheid te geven om kennis te ontdekken en te delen.


ICT Xperience Day: ontdekken en delen


Er valt veel te ontdekken tijdens deze dag, want onze kennis is veelzijdig en uitgebreid. Of het nu gaat om:
- De nieuwste producten: laptops, smartphones, een headset of een thin client
- Informatiemanagement: ben jij AVG ready? Of ken jij de waarde van alle data die je de afgelopen jaren hebt verzameld met jouw bedrijf? En weet je deze Big Data ook juist in te zetten?
- Werken in de cloud, dit wordt steeds meer normaal en is echt niet zo spannend als het lijkt. Wat is er voor nodig en wat brengt het jouw als bedrijf?
- Het inzetten van handige apps, die al niet meer weg te denken zijn uit het bedrijfsleven en het doen van zaken makkelijker maken.
- Green en Smart Buildings: de technologie blijft zich ontwikkelen, het IoT (Internet of Things) zorgt voor optimalisatie van de processen binnen jouw bedrijf doordat producten en systemen onderling verbonden kunnen worden.

Wellicht wist je dit al, maar anders ontdek je tijdens deze dag dat wij hier veel over weten en wij jou goed kunnen adviseren samen met onze leveranciers.

Delen is voor ons heel belangrijk in ons contact met de klant. Wij horen namelijk ook graag wat jij te vertellen hebt. Want een nieuwe laptop bijvoorbeeld kun je zo kopen maar past deze ook bij jouw bedrijf? Aan de hand van wat jij met ons deelt aan informatie kunnen wij goed bepalen wat past bij jouw bedrijf, voor nu en in de toekomst.

De klant, JIJ, staat centraal tijdens deze dag.


Kijk op onze ICT Xperience Day pagina voor nog meer info en meld je aan!