Hosted telefonie: bellen over internet of in de cloud

Hosted telefonie is een Voice over IP (VoIP) telefoniedienst. Of te wel, je gaat bellen over internet. De alom bekende telefooncentrale staat dan niet meer bij jou op het bedrijf maar bevindt zich in de cloud (op het internet) met alle opties die je gewend bent. Met hosted telefonie hoef je dus niet meer te investeren in een telefooncentrale. Hierdoor kun je beschikken over meer mogelijkheden en ga je besparen op abonnementskosten en gesprekskosten.


canned-phone-568056_960_720jpg


De telefoonnummers worden gekoppeld aan een IP-toestel, VoIP-toestel of mobiele telefoon en die zijn niet meer locatie gebonden. Zo ben je dus overal zakelijk bereikbaar en is onderling bellen gratis. Dit scheelt vaak enorm in de kosten als er meerdere locaties zijn of medewerkers vaak onderweg zijn. Deze diensten bieden wij aan via KPN ÉÉN of Telador. Lekker simpel en overzichtelijk.


Ook goed voorbereid zijn op de toekomst? Weten wat je kunt besparen? Laat het ons weten, we helpen je graag op weg naar morgen waarin bereikbaarheid steeds belangrijker wordt.