Hoe toekomstbestendig is jouw netwerk?

Iedereen is tegenwoordig aan het internet verbonden. Medewerkers zijn steeds mobieler en de hoeveelheid data is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Al deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat IT omgevingen bij veel bedrijven verouderd zijn en opnieuw moeten worden ingericht.


Huidige gesloten IT omgevingen zullen gemoderniseerd moeten worden om te kunnen werken met de nieuwste technologie├źn. Door de gesloten omgevingen is er namelijk geen keuze betreffende hardware en software (vaak ben je gebonden aan 1 leverancier/producent) waardoor je niet snel kunt inspringen op veranderingen in de alsmaar bewegende markt. Om te kunnen moderniseren zal je de huidige gesloten omgeving moeten ombouwen naar een open IT omgeving. Een open omgeving heeft verschillende voordelen o.a.:

-         Keuzevrijheid: omdat hardware en software zijn losgekoppeld van elkaar. Je kiest voor de oplossingen die passen bij jouw bedrijf.

-         Flexibiliteit: een open omgeving is makkelijk op of af te schalen, je kunt makkelijker aanpassingen doen of het nu gaat om de capaciteit of de performance.

-         Innovaties: gericht op de toekomst betekent voorbereid zijn op ontwikkelingen die nog niet aan de orde zijn. Een open netwerk is snel en eenvoudig aan te passen, een nieuwe technologie kan toegevoegd worden zonder problemen.


imagesjpg


Klaar zijn voor de toekomst betekent nu ook al bezig zijn met informatiemanagement. Wij hebben op dit moment al 30 tools beschikbaar om in het MKB effectief bezig te zijn met informatiemanagement die qua kosten en inzet passen in een MKB bedrijf.


Meer weten over een open IT omgeving of over informatiemanagement? Maak een afspraak met ons. Wij kijken graag met je mee of je klaar bent voor de toekomst.