Geslaagde workshop Security en Awareness

Op dinsdag 19 september jl hebben wij een workshop georganiseerd bij ons op kantoor in Dronten. Arend Jan vertelde gedurende 1,5 uur o.a. over beveiliging persoonsgegevens, virus en spam herkenning,  wat te doen bij een hack en wat je als bedrijf zou kunnen doen om de risico's te verkleinen.


“ID Fraude, pas op met kopieën van identiteitsbewijzen, dit is geld waard en big business”


Dit zei 1 van de deelnemers over de beveiliging van persoonsgegevens. Dit onderwerp maakte wel wat los onder de deelnemers. De wetgeving van uit de overheid is daar ook niet eenduidig over en er heerst veel verwarring over wat wel en niet kan en mag. Belangrijk is natuurlijk dat je bewust omgaat met gegevens.


“De mail die Arend Jan verstuurd komt bij ons in de spambox”


Spam en ransomware is ook een probleem van deze tijd. Gelukkig zijn er goede firewalls ed die veel tegenhouden. Toch kun je niet alles beveiligen en moet je wel alert blijven. Klik niet zomaar op linkjes, maar check het adres. Wil je zelf je kennis checken, klik dan op onderstaande link:

https://www.consumentenbond.nl/veilig-internetten/phishing-quiz


Geschrokken van de uitkomst van de quiz of nieuwsgierig geworden naar onze workshop? Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag over en kunnen ook bij jou op locatie een workshop geven voor jou en je medewerkers. Liever eerst zelf de workshop volgen, hou onze nieuwsbrieven in de gaten, binnenkort  volgt er meer info.


DSC_0522JPG