Efficiënt zakelijk communiceren in een digitaal tijdperk

Op een moderne en flexibele werkplek heb je apparaten die de werknemer in staat moeten stellen om efficiënt met collega’s en klanten te communiceren. Met Rainbow van Alcatel-Lucent kun je afhankelijk van het soort bericht en de snelheid kiezen voor video-bellen, chatten, spraaktelefonie en of het 1 op 1 is of in conferentie. Daarnaast kan het delen van documenten de communicatie ondersteunen.


Rainbow in het kort:

- Reageer direct op je zakelijke relaties – waar je ook bent en via elk device. Met Rainbow heb je overal en altijd toegang tot je zakelijke contacten. De IT-afdeling hoeft niets te doen op het device van de medewerker, er hoeft geen VPN meer op gezet te worden om veilig te kunnen communiceren. Je installeert 1 keer de app en je bent ready.

- Jouw communicatie is veilig bij Rainbow en zal niet meegelezen worden of gedeeld worden voor commerciële doeleinden.

- Verbeter je zakelijke communicatie – met een simpele klik heb je toegang tot alle contacten, via elk gewenst device. Groepen aanmaken om te chatten, informatie delen over projecten, met collega’s of met andere relaties. De beschikbaarheid is inzichtelijk, je ziet wie er beschikbaar is of niet. Een simpel en compleet overzicht van je zakelijke relaties.

- Beschikbaar voor Windows, iOS en Android

Kies Rainbow, de app om grenzeloos en flexibel te werken.

Meer weten over Rainbow en de mogelijkheden? Lees hier verder of maak een afspraak en wij laten je op locatie zien hoe het werkt.