De werkplek van de toekomst, hoe ziet die eruit?


Het gemiddelde bureau van een medewerker bij een willekeurig bedrijf staat vol met apparatuur. Een telefoon, smartphone, laptop, desktop, tablet. Voor al deze apparatuur heb je als bedrijf licenties aangeschaft en het wordt meestal beheerd door een ict-beheerder.


Dit gaat veranderen, het nieuwe werken en de werkplek van de toekomst zijn niet alleen toekomstmuziek maar komt steeds dichterbij. Er zijn inmiddels al veel bedrijven die het traditionele werken op een vaste werkplek loslaten en werken met flexibele werkplekken. Personeel beschikt over een smartphone en een laptop/tablet ineen en kunnen gaan werken waar ze willen. Voordeel voor de werkgever, er kan bespaart worden op licenties, apparatuur.


ipad iphonejpg


Werken in de cloud


Werken in de cloud past perfect bij het toekomstbeeld van veel bedrijven. Geen dure investeringen meer in servers op locatie, geen dure beveiligingssystemen om de data te beschermen. Alles geregeld in de cloud, waarbij de veiligheid van de data niet in het geding komt en je niet bang hoeft te zijn dat het in verkeerde handen valt als iemand zijn laptop verliest. De data staat immers veilig in de cloud.


De toekomst en werken in de cloud roepen nog veel vragen op bij bedrijven. Wij kunnen je  helpen een goede keuze te maken door onze kennis en ervaring met jou te delen. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.