De noodzaak van beveiliging

De noodzaak van beveiliging van data en persoonsgegevens kan niet meer genegeerd worden. wereldwijd worden duizenden organisaties bij een aanval met ransomware nog steeds de dupe.

Dit kost enorm veel geld (schatting voor 2016 is meer dan $1 billion, een stijging van 600% t.o.v. van 2015) terwijl je er zelf wel wat aan kan doen om je data en persoonsgegevens te beveiligen. Je wilt immers niet de volgde zijn die wordt aangevallen, toch?

ransomwarejpg

Maar wat kun je doen om de risico's te beperken? Zorg dat je security op orde is, weet waar je op moet letten, klik niet zomaar op linkjes in mailtjes of...

Laat ons jou helpen!


Wij helpen onze klanten bij het beveiligen van de bedrijfssystemen, persoonsgegevens. Dit kan door middel van het plaatsen van een firewall, spamfilter, een security-check op locatie of het geven van security en awareness workshops.

Onlangs hebben wij een zeer geslaagde workshop gegeven aan klanten van ons en allen waren zij zeer tevreden. Het was een "leuke workshop" volgens 1 van de deelnemers en "je wordt weer even met je neus op de feiten gedrukt" hebben wij achteraf mogen horen als reacties.

Wil je ook een workshop volgen? Dat kan bij ons op kantoor maar ook bij jou op locatie. Neem even contact met ons op en wij vertellen je graag over de mogelijkheden.