12,5 jaar Flevo ict: door ervaring midden in de markt!

Flevo ict heeft haar 12,5 jaar bestaan gevierd op 1 maart 2017. Begonnen als verkooppunt van telefooncentrales en mobiele telefoons en door ervaring uitgegroeid naar een one-stop-shop, een service bedrijf voor ICT en Telefonie. Wij zijn trots op het vertrouwen van onze klanten, leveranciers en ons geweldig Flevo ict team.

 

Waar in september 2004 telefooncentrales en mobiele telefoons de boventoon voerde, is er veel veranderd. Gedreven door onze niet aflatende behoefte om de klant tevreden te stellen, neemt de diversiteit van werkzaamheden toe: E-mail op de smartphones (PDA's), laptops installeren en Exchange ServicePack installeren voor Pushmail. Door deze opgedane kennis staan wij al jaren midden in de markt. Wij zorgen er namelijk voor dat onze klanten bereikbaar zijn voor hun klanten. Deze mijlpaal danken wij dus aan de onze klanten.

 

Toekomstplannen zijn er natuurlijk altijd want de ICT blijft in beweging. Daar waar wij nu de virtuele ict-manager zijn voor onze klanten, zullen wij nog verder uitbreiden: informatiemanagement, Internet of Things, WPb / Datalek. Misschien zaken die nu nog ver in de toekomst lijken te liggen maar die sneller werkelijkheid worden dan gedacht. Kijk gerust op www.buroflevo.nl

 

Wij zijn inmiddels op weg naar de volgende mijlpaal samen met onze klanten, want ICT staat nooit stil.