Microsoft Office 365

Waarom Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 levert de bekendste productiviteits- en samenwerkingsprogramma’s als abonnementsservice. Met onze cloudservices kan uw organisatie de algemene kosten terugdringen en de juiste hulpmiddelen aanbieden aan de juiste gebruikers, alles met geschikte lagen voor beveiliging en naleving.

Nu met ondersteuning van de Flevo ict Helpdesk!

Hoe Office 365 werkt

Flevo ict Service desk een veilig gevoel

Flevo ict Service desk een veilig gevoel

De licentiestructuur van Microsoft Office 365 is gebaseerd op een flexibel abonnementssysteem waarbij per gebruiker per maand wordt betaald. Hierdoor kunnen de jaarlijkse kosten vrij nauwkeurig worden voorspeld en kunt u de afgenomen services aanpassen wanneer u dat uitkomt. Microsoft beheert de IT-software en u regelt de toegangsrechten van gebruikers.

Waarom Microsoft?

Microsoft weet alles van productiviteit, helpt mensen beter te communiceren, meer expertise te delen, een dieper inzicht te krijgen in hun bedrijf en informatie sneller te vinden. Zo leveren we de beste productiviteitservaring op pc’s, telefoons en browsers voor de manier waarop u tegenwoordig werkt en voor de manier waarop u in de toekomst zult werken.

Alles wat u nodig hebt voor uw bedrijf. Office 365 biedt Microsoft-cloud productiviteit services in één zeer veilig, betrouwbaar en flexibel pakket.

Online kunt u vergaderen waar u ook bent

Vergaderen waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Op kantoor, onderweg, bij een klant of een leverancier? Videovergaderingen zijn snel en eenvoudig. Een doeltreffende manier om zaken te doen. Stel onlinevergaderingen op voorhand in of wanneer het u uitkomt. Of gebruik Outlook om snel deel te nemen aan actieve vergaderingen.

Altijd en overal in verbinding blijven

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Informatie is altijd en overal up-to-date. Office 365 synchroniseert e-mail, agenda’s en contactpersoonsgegevens in realtime op de verschillende apparaten. De informatie is dus altijd up-to-date, met welk apparaat u ook werkt.

Planning. In gedeelde agenda’s kunt u altijd zien wanneer mensen beschikbaar of bezet zijn. Plannen is eenvoudig en zo probleemloos mogelijk. Altijd en overal.

Uw mobiele gegevens beschermen. Geen paniek als u uw telefoon kwijtraakt. Met Office 365 kunt u uw gegevens vanaf afstand wissen om ongeoorloofde toegang tot uw gegevens te voorkomen.

 

Bel mij
Bel mij nu - aanvraag via de website

 

Handleiding Instellen Office 365

om de handleiding in PDF te openen van Office 365 klik hier. 20140304 Office 365 gebruiken en beheren v2.0

Handleiding Lokale Synchronisatie Sharepoint & OneDrive – 1. Synchroniseer OneDrive for Business naar uw computer.

U kunt inloggen op het Office 365 portal via https://login.microsoftonline.com/ met het e-mailadres en wachtwoord dat u op kunt vragen bij Flevo ict.

 1. In een webbrowser, logt u in op Office 365 of SharePoint. 2. Selecteer SkyDrive bovenin in de pagina om naar OneDrive for Business te gaan.
 2. Selecteer de Sync knop
 3. Selecteer nu de optie ‘Get the OneDrive for Business app that’s right for me’. Dit brengt u naar een pagina om de juiste client te downloaden.
 4. Download daar de juiste client voor uw computer/device en installeer deze. Let op: OneDrive for Business moet geïnstalleerd worden. Niet OneDrive.
 5. Meldt u vervolgens aan op uw computer/device voor OneDrive for Business door de applicatie te openen en uw gebruikersgegevens in te voeren. U logt in met de gebruiker gegevens uit Office 365. De wizard vult de naam en de url van uw OneDrive for Business bibliotheek automatisch in.
 6. Selecteer: “Sync now” in de wizard om het synchroniseren te starten. U kunt nu klikken op “show my files…” in de wizard om de gesynchroniseerde OneDrive for Business bibliotheek map te openen in de verkenner. De map staat nu ook in uw favorietenlijst onder de naam “OneDrive for Business” of “OneDrive @ Bedrijfsnaam.”

Synchroniseer een een SharePoint site bibliotheek naar uw computer

 1. In een webbrowser, logt u in op Office 365 of SharePoint. 2. Navigeer naar de SharePoint site bibliotheek die u wilt synchroniseren. 3. Selecteer de Sync knop.
 2. Na de prompt, klik op Sync nu om de sync app wizard te starten. De wizard vult automatisch de naam en url in van de SharePoint site bibliotheek.
 3. Selecteer Sync Now in de wizard om de synchronisatie te starten. U kunt nu klikken op “Laat mijn bestanden zien… in de wizard om de gesynchroniseerde map in de verkenner te openen. De map wordt ook toegevoegd aan de lijst met favorieten in de SharePoint map en gebruikt de naam van de site bibliotheek.

Synchroniseer een bibliotheek vanaf het OneDrive for Business menu

Een bibliotheek synchroniseren vanaf OneDrive for Business gaat als volgt:

 1. Selecteer het OneDrive for Business icoon in het systeemvak en kies “Synchroniseer een nieuwe bibliotheek”.
 2. Voer de url in van de bibliotheek die u wilt synchroniseren in de sync app wizard en selecteer Sync Now.synchroniseren Office 365

Als u nog geen bibliotheken naar uw computer heeft gesynchroniseerd, zal de wizard vragen om uw OneDrive for Business bibliotheek te synchroniseren. De URL wordt dan automatisch toegevoegd.

Als u een andere bibliotheek wilt synchroniseren, selecteer dan “Synchroniseer een andere bibliotheek en voer dan het adres in van de SharePoint bibliotheek die u wilt synchroniseren.

 

© 2016: Flevo ict, betrouwbare regisseur van de beste oplossing, All Rights Reserved | D5 Business Line Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress